Joustovinyylimatot

Joustovinyylimatot ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Ne tuntuvat pehmeältä ja lämpimältä jalan alla ja kestävät hyvin kosteutta. Hyvin ääntä eristävinä ne soveltuvat erinomaisesti kerrostaloasumiseen sekä lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Upofloor-joustovinyylimatot valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kuosivalikoima on erittäin laaja.
Huonetoimitusmatot suoraan kotiisi toimitettuna.
Huonetoimitusmalliston joustovinyylimatot ovat helppo ratkaisu, sillä ne toimitetaan määrämittaan leikattuina (leveys 4m) suoraan kohteeseesi 2-3 työpäivässä.

Vinyylit

Uudistunut Quick Step Livyn on markkinoiden paras vinyylilattia. Harva pystyy tarjoamaan samanlaisen kokonaisratkaisun kuin Quick-Step®. Itse lattian lisäksi siihen kuuluvat asennustyökalut, omat jalkalistat ja asennuslistat sekä hoitotarvikesarja. 

Laminaatit

Quick-Step on maailman arvostetuin laminaattilattia ja testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1 -päästöluokitus ja ennätyksellisen  pitkät takuut.

Ege Tekstiilimatot ja -laatat

Tekstiilimatot ja -laatat soveltuvat erinomaisesti mm. toimistoihin,hotelleihin, kouluihin sekä kotikäyttöön. Tanskalaisen, pohjoismaiden suurimman tekstiilimatto- valmistajan Egen tekstiilimatot ja -laatat ovat korkealaatuisia ja niillä on monia hyviä ominaisuuksia, jotka kovilta lattian- päällysteiltä puuttuvat. Tekstiilimatto on löydetty uudelleen materiaalina, joka on kaunis, lämmin ja ääntä tehokkaasti vaimentava. 

VINYLCORK - lattia joka kestää elämää

Orient-Occidentin maahantuomat VinylCork-malliston vinyylilattiat tarjoavat markkinoille uuden ja mielenkiintoisen tuotteen. 
VinylCork-lattioiden tavanomaista kestävämmäksi käsitelty vinyylipinta, kaksi korkkikerrosta ja HDF-runkolevy soveltuvat niin kotikäyttöön kuin julkisiin tiloihin. VinylCorkin kestävä ja elämätön vinyylikerros on 2 mm paksu. Kulutuspintaan tehdyn Microceramic-käsittelyn ansiosta pienet, miltei timantinkovat hiukkaset pitävät huolen, että VinylCork-lattioita voi suositella niin koira- ja lapsiperheille kuin keskikovaan julkitilakäyttöön, kuten liiketilojen, ruokaravintoloiden sekä hotellihuoneiden lattiaksi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa