Valikoimastamme löytyvät niin Mipan pohja- ja hiomamaalit, kitit, apuaineet, sprayt, tarvikkeet kuin pintamaalitkin. Mipan tuotteet muodostavat kokonaisratkaisun pinnoitusprosessin jokaiseen vaiheeseen ajoneuvo- ja teollisuusmaalauksessa. Tuotteisto tarjoaa lukuisia korkealaatuisia värivaihtoehtoja ja erilaisia kiiltoasteita, jotka saadaan aikaiseksi käyttämällä sekoitus- tai sävytysjärjestelmiä.

Mipa 2K-Automaali OC 2:1 HS on säänkestävä kellastumaton High-Solid-automaali  hyötyajoneuvojen ja henkilöautojen yli- tai korjausmaalaukseen.

 

 

 

 

Mipa PUR HS on säänkestävä ja kellastumaton High Solid-pintamaali hyötyajoneuvojen sekä perävaunujen koko- tai paikkamaalaukseen. Tuote on erittäin riittoisa ja korkeakiiltoinen. Sillä on myös erinomaiset mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.

 

 

 

 

 

 

2-kerrosmaalina käytettynä metallihohto- ja helmiäissävyt antavat 2K-kirkaslakalla ylilakattuna parhaan mahdollisen kestävyyden mekaanista rasitusta sekä auringon UV-säteitä vastaan. Sävyjen puhtaus ja brillianssi säilyvät vuosikausia muuttumattomina. Mipa BC:n erikoisominaisuuksiin kuuluu poikkeuksellisen helppo ruiskutettavuus ja hyvä peittokyky.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa