Listatalon listat ja paneelit valmistetaan käyttäen vain korkeatasoisia raaka-aineita. Listat ja paneelit valmistetaan joko  puusta tai MDF-levystä.Listatalo tarjoaa monipuoliset lista- ja paneeliratkaisut ammattirakentajalle ja kuluttajalle.

Ruutu Kaihdin Oy valmistaa laadukkaat aurinkosuojat mittatilaustyönä Turussa. Valikoimissa on runsaasti eri väri- ja mallivaihtoehtoja jokaiseen makuun, tilaan ja käyttötarkoitukseen. Aurinkosuojat tuovat paitsi ilmettä sisustukseen, ne ovat myös merkittävä rakennuksen energiansäästöratkaisu! 

                           

Bostik on yksi maailman johtavista liimojen, tiivisteiden, tasoitteiden, kiinnitys- ja saumauslaastien sekä tiivistysaineiden valmistajista.
Mitä tarvitsekin, Bostikilla on ratkaisu, jonka avulla voit tehdä ammattimaista työtä – kun asennat lattiaa, klinkkeriä, kaakeloit,saumaat ikkunoita ja ovia, asennat sisustusta, korjaat kattoa ja julkisivua.

Pukkila tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan ja korkeasta laadustaan. Pukkila-tuotemerkki merkitsee vahvaa suomalaista osaamista keraamisten laattojen suunnittelussa, valmistuksessa ja käytön sovellutuksissa.

Suosittele meitä